Jump to content
Welcome to - Have fun!!

Ascultă Radio Music

The BEST Server UWC3x

Recommended Posts

Salutare!!

As avea și eu câteva sugestii , idei ,opinii cum vreți voi sa le spune ți in legătură cu serverul nostru.

*In primul rand as sugera recalibrarea skillurilor pentru că sunt unele skill uri cum ar fi Shadow Strike,Carrion Beetles,Jump Kick(doar la astea am observat până acum) deși au aceeași rata de activare ca alte skill uri,nu se aplica deloc sau doar pe unele mape,chiar si atunci când ai fullstats pe respectivul este la fel.

*In al doilea rând deși serverul este respawn și practic exista multă acțiune și poți obține oarecum EXP ușor,in opinia mea pragurile de EXP ce trebuie dobândit sa faci level up sunt foarte mari,cel puțin peste lvl 19...De la lvl 1 ai nevoie de luni bune de joc constant in fiecare zi sa ajungi sa faci undeva la 25-30 lvl nu mai vorbim de pragurile de peste lvl 30.. Acum nu știu dacă și la voi este la fel,dar eu când văd cât de greu am inceput sa fac lvl up parca nu mai sunt așa motivat și îmi pierd ușor interesul când știu că am nevoie de încă vreun an poate să mă bucur și eu de skillurile acelea mai avansate.

"As sugera scaderea pragurilor de exp/ creșterea ratei de exp /sau o metodă alternativă restructurarea paginilor cu skilluri și nivelele de acces al acestora( Sa pot fi disponibile la nivelele mai mici ,aceasta metoda ar fi benefica și pentru playerii noi care ne vizitează serv și o să explic mai jos)

*In opinia mea ar trebui sa facem serv puțin mai echilibrat pentru că știm bine că avem playeri care au peste lvl 24 practic domina serv ,iar pentru cei noi pe serv este aproape imposibil sa le reziste.De când sunt pe serv am tot văzut discuții de genul in care unii playeri ar trebui sa o lase mai ușor că rup serv,alții se plâng că cei cu lvl mare farmează playerii cu lvl mic etc. Poate unii playerii nu au răbdare să joace un an sa poate fi competitiv cu ceilalți și plus că nu este competitiv nici pentru cei cu lvl mare și devine cum spun alții un joc in care stai la farmat...până nu mai stai... Sa nu înțelegeți greșit ,îi respect pe cei care au jucate mii de ore să ajungă la acele nivele,cum și eu am jucat ceva timp sa ajung la un lvl mai mare ,dar cred că ar fi mai fairplay, echilibrat și competitiv serv daca am găsi o metoda sa ajustam puțin unele setări.

Atât am avut sa va spun ,Rambo și toți ceilalți să îmi spuneți ce părere aveți.

PS:Fara înjurături:))Le scrieți pe foaie și va trimit adresa sa mi le trimiteți prin posta:))

Mulțumesc!!

• Like 1

Se va face o sedinta cat de curand  apreciez  unele puncte de vedere doar ca e csdm de vina si anu trecuta era un haous de nedescris  era tabelele de se facea xp foarte rpd si se farma destul de usor ...

Eu zic ca tabela de xp e ok.... daca ar creste rata de xp tot ar fi dezechilibru pt ca cei cu lv 30 ar avea lv 40.

Un lucru l-as sugera pt a mai echilibra. Nu stiu daca e posibil dar ar fi bine daca rezistentele si atributele ar incepe sa se dea de la un nivel mai mic.

Pe uwc3 clasic stiu ca incepeau de la lv 11... daca ajungeai la lv 18-19 puneai destul de multe rezistente/atribute pe tine. Duceai cel putin o rezistenta la maxim, 8 in strenght si puteai sa faci fata unui jucator cu lv 30+.

Aici la lv 18 ai 2 sau 3 atribute si vreo 10 rezistente si esti vulnerabil la absolut tot.

• Like 1