Mannix Posted July 5, 2024 Share Posted July 5, 2024 Nu am vazut o sectiune de discutii asa ca o sa postez aici. Vad ca multi admini se bazeaza pe Wargods pt a determina daca un jucator are coduri sau nu. Daca nu se da WarGods, poc! ban, fara drept de apel. Un admin anonim a decis sa imi ceara Wargods si am refuzat categoric. Si hai sa va zic de ce. 1. Daca dai pe linkul lor de antivirus report o sa vedeti ca acel "anti-cheat" este de fapt recunoscut ca virus!!!! pe 20/74 programe de anti-virus. https://www.virustotal.com/gui/file/A6DC03F07C4A8041191BE204138FE99654ABF65CF2A24DB67562740C36D73E69/detection E raport pus de ei se vede acolo cu rosu ca este recunoscut ca troian. Deasemenea antivirusul meu l-a si recunoscut ca troian. 2. Daca il rulezi si antivirusul ti-l blocheaza iti apare mesajul ala de eroare: "error trying to comunicate with server". Ca sa scapi de eroarea asta pe site zice sa bagi niste comenzi in powershell cu drepturi de administrator. Pe bune acum voi ati rula aceste comenzi dubioase cu riscul de a va umple calculatorul de virusi? Mai ales linia aia "schUseStrongCrypto". Wargods asta e un bitcoin miner deghizat ca program de "scanare". Eu zic sa nu mai cereti jucatorilor wargods si sa va bazati pe propria experienta. Aveti si posibilitatea sa vedeti jucatorii prin pereti ca spectator. Eu va propun sa terminati cu cerutul asta de Wargods, deoarece se baneaza jucatori degeaba si ii pierdem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mătrăgună Posted July 6, 2024 Share Posted July 6, 2024 +1 Daca cineva are un hack/cod vizibil n.ai nevoie de wg. In situatia in care gasiti un player suspect si nu sunteti siguri, faceti un video si postati pe forum/discord/wapp. Singura varianta care ramane valabila este cea cu ss in caz de wall. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaMb0 Posted July 8, 2024 Share Posted July 8, 2024 Si eu sunt ce aceasi parere ! pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahile Posted July 26, 2025 Share Posted July 26, 2025 Salut, Total de acord. Eu joc CS de vreo 24 ani, asa ca noi astia vechi suntem deja obisnuiti sa depistam codatii doar uitandu-ne pe ei. N-am folosit niciodata Wargods, si nici n-am de gand sa o fac, ca pur si simplu n-am nevoie. Inteleg ca adminii mai noi/mai putin experimentati il folosesc. Chiar e ok la ei. DAR !! FOARTE IMPORTANT: nu prea e ok ca la refuzul prezentarii testului sa dai ban permanent. Pentru ca exista mai multe motive pt care jucatorul nu o face: - poate nu are chef de pierdut timp .. sunt unii care abia daca au timp cate 1 ora dupa servici sa se relaxeze, daca vii si-l futi la cap cu teste si figuri, mai bine iasa si intra pe alt server. - poate e precaut/fricos nu vrea sa riste sa intaleze programe intruzive pe calculatorul lui - poate efectiv nu se pricepe cu chestiile astea tehnice, instalat programe, teste etc .. pt unii astea-s limbi straine si isi baga picioarele si iasa. - poate nu intelege ce-i zici, ca e strain. Dar adminul vede doar ca e ignorat .. si da ban. Atunci eu sugerez ca in astfel de cazuri sa se ia decizia finala pe baza demo-ului. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaMb0 Posted July 27, 2025 Share Posted July 27, 2025 E normal si corect ce spui banu se da pe 1 ora 1-3 -7 zile nu permanent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts