Jim Beam Posted April 17, 2025 Share Posted April 17, 2025 Salutare. Am făcut o greșeală căci nu mi-am făcut cont la timp pe acest forum (my bad- sorry) și mă trezesc că nu pot intra pe server pentru că iau kick. Îmi zice că întâi trebuie să mă loghez cu numele înainte de a putea folosi chat-ul. Nu am putut cere ajutorul unui admin așa că am decis să scriu aici pentru a primi îndrumare pentru recuperarea contului. Nickname-ul este Jim Beam. Suspectez că mi s-a furat contul. Cum pot demonstra că sunt posesorul real al acestui cont?... pentru că înțeleg că pot exista îndoieli cu privirea la veridicitatea celor susținute. Vă rog să mă ajutați. Toate cele bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
homeless Posted April 18, 2025 Share Posted April 18, 2025 @RaMb0 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaMb0 Posted April 18, 2025 Share Posted April 18, 2025 Cand va tot spun securizati va contu vb degeaba ! dami add pe whatsap 39/3270473010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts