Jump to content
Welcome to - Have fun!!

unban / Dark nu imi raspunde

Recommended Posts

Poza de mai jos imi da dark ban pentru 1 zi cica aim .. e putin incapabila persoana aceasta sa fie admin , revenind la subiect..

Dark imi cere wargods , dar i am explicat ca trebuie sa restartez cs-ul sa pun jocul din BETAS in modul legacy , eu joc pe none si da mereu eroare la wargods indiferent de cate ori faci. Joc asa pentru ca pe modul "NONE" nu imi apar barile negre cand joc widescreen , pe legacy ori am bari negre pe ecran ori jocul se vede foarte zoomed in pe modul normal si nu imi place..

Si am mai atasat un istoric la wargods pe numele meu de jucator " dGs. " , am avut o lunga pauza de joc si am revenit abia am aflat si eu de chestia asta cu legacy/none de la Codex , m a ajutat el sa fac wargods, apoi mi-a mai cerut qwerty wargods i am explicat aceeasi chestie o fost de acord sa resetez jocul.

Banul dureaza doar 1 zi , nu i problema asta.. Dar sa ii explice cineva si acestei persoane 'Dark' despre situatie, eu am tot incercat sa i explic ca trebuie restartat jocul , dar el mi a raspuns doar o singura data cu

*SPEC* [.::Staff::.] Dark : acum faci
[SUPPORT] Need help? Type /help for commands and info.
*PLAYER* [.::PREMIUM-SKIN::.] dGs. : trebuie sa resetez cs-ul sa l pun in mod legacy , altfel nu merge sa l fac , da eroare

*PLAYER* [.::Staff::.] Dark : ori il faci ori ai ban

Si am primit ban fara a imi mai comunica sa inteleaga si el ca faceam imediat wargods doar daca astepta sa dau restart si sa modific acea setare

dark.png

dgs wargods history.png